top of page
7O8A0437bewerkt website.jpg

"Hoe kom je op het idee?" 

Mijn naam is Ilse Duijn en Spaarne 46 is mijn huis waar ik woon en werk sinds 2009. 

Tijdens de lock-down transformeerde ik de beneden etage naar een sfeervolle privéruimte met 2e keuken en extra grote tafel. 

Als particulier pand aan de stadszijde van de gracht heeft Spaarne 46 een bijzondere locatie. Een oase van rust te midden van het terras- en bootleven aan het schilderachtige Spaarne.

Daar waar de vrienden dachten dat wij in de stad zouden dineren, werden ze verrast bij het betreden van de benedenruimte waar volop kaarsen brandden, de tafel mooi gedekt was, bloemwerk het extra bijzonder maakte en buiten een vuurkorf brandde. Het menu werd verzorgd door buurman BOCA en de avond was een doorslaand succes. Toen vervolgens diverse Haarlemse bedrijven en advocaten kantoren vroegen of zij de ruimte konden huren voor meetings al dan niet met borrel aansluitend, was het idee voor Bij Duijn geboren.

Nu ook de flip-over binnen is en de website live staat, rest niets u meer om te boeken, en beloven wij zorg te dragen voor een onvergetelijke 'anders dan standaard' meeting met de puntjes op de i van

   

 

   Ilse  Duijn 

Ilse profiel foto groen_edited.jpg
bottom of page